RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjefbytte i Kongsberg

Sist oppdatert:
Etterfølgeren til Jan Erik Korssjøen er klar.
Walter Qvam er blitt plukket ut som ny konsernsjef i Kongsberg Gruppen. Det opplyser selskapet i en børsmelding torsdag morgen. Etter ni år i førersetet kommer den nåværende konsernsjefen, Jan Erik Korssjøen, til å gå av etter å ha nådd pensjonistalderen. Det skjer 1. mars til neste år.

- Det har vært kjent i noen tid at Korssjøen snart ville gå av for aldersgrensen. Styret har derfor i en tid arbeidet med å finne Korssjøens etterfølger, sier styrets leder Finn Jebsen.

Qvam kommer fra konsulentselskapet Bene Agere der han satt som partner. Tidligere har han erfaring fra blant annet Capgemini og Det Norske Veritas.

¬- Dette gleder jeg meg ordentlig til. Kongsberg Gruppen er et veldig spennende teknologiselskap med gode markedsposisjoner, gode produkter og mange dyktige medarbeidere over hele verden. Koplet med den gode ordreinngangen konsernet har hatt i det siste, ser jeg positivt på mulighetene til å utvikle konsernet videre, , sier Walter Qvam.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere