RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjefen går før børsnoteringen

Sist oppdatert:
I forkanten av børsnoteringen av internettselskapet Firm har adm. direktør Stein Onsrud sagt opp sin stilling
Tidligere Opticom og sjef for Computer Associates i Norge, Stein Onsrud, trekker seg fra sin nåværende stilling. Onsrud er i dag sjef for børskandidaten Firm, som jobber med spørreundersøkelser på internett.

Årsaken til Onsruds avgang er at han ikke ønsker å flytte tilbake til Norge.

- Styret i selskapet har ønsket at Onsrud flytter tilbake til Oslo fra San Francisco i forbindelse med den planlagte børsnoteringen av FIRM neste år. Dette ønsket har Onsrud av personlige grunner ikke hatt mulighet til å etterkomme. Arbeidet med å finne hans etterfølger vil bli igangsatt snarest, heter det i en melding.

Onsrud vil fortsette i en rolle som rådgiver for styret.

- På grunn av selskapets svært positive utvikling, er børsplanene vedtatt gjennomført raskere enn opprinnelig planlagt. Av personlige årsaker har jeg ikke mulighet til å flytte tilbake til Oslo på kort varsel, eller tilbringe såpass mye tid i Oslo som vil være påkrevd i tiden som kommer. Jeg har derfor stilt min stilling til disposisjon slik at selskapet raskest mulig kan finne en etterfølger, skriver Stein Onsrud i meldingen.

Positivt før avskrivninger

Firm fikk et resultat før skatt og avskrivninger (EBITDA) på 67.000 dollar i tredje kvartal 2004 av en omsetning på 8,5 millioner dollar hittil i år.

Omsetningen økte med 35 prosent i forhold til samme periode i fjor, opplyser selskapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere