RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjefen går fra DnB Investor

Sist oppdatert:
Jan Penne slutter som adm. direktør i DnB Investor, og går til en nyopprettet stilling i banken
Penne går til en nyopprettet stilling i IT og Betalingsformidling i DnB NOR. Her skal han ha ansvaret for områdets strategi og forretningsplaner, organisasjonsutvikling og –forenkling, synergiuttak og oppfølging av prosjekter, ifølge en melding fra DnB Nor.

Penne vil fortsette som administrerende direktør i DnB Investor frem til fusjonen som etter planene gjennomføres primo juni i år.

Jan Penne har over 17 års erfaring i DnB og har vært gjennom tre fusjoner. Han har ledet integrasjonsarbeidet i Kapitalforvaltning siden sommeren 2003 og valgte selv å stå utenfor innplasseringen i Kapitalforvaltning i fjor høst, ifølge meldingen.

– Personlig ønsket jeg nye utfordringer samtidig som jeg har vært motivert for å bidra i integrasjonsarbeidet på Kapitalforvaltningsområdet. Jeg mener selv jeg er god på prosess og gleder meg til å ta fatt på utfordringene i den nye jobben, sier Jan Penne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere