RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjefen går fra T5PC

Sist oppdatert:
Adm. direktør Pål Roppen forlater The 5 Percent Community, som av mange blir beskyldt for å være et pyramidespill. Roppen medgir at man må øke omsetningen for å unngå å bli en pyramide
Her kan du se hva vi lenge har ment: Kommentar: Ligg unna tulleaksjene

Les også:
Forbund advarer mot pyramide
Aksjespill stanser utbetalinger

Etter syv måneder går adm. direktør Pål Roppen fra The 5 Percent Community, som driver en nettbutikk, men som mange mener i realiteten primært er et pyramidespill.

- Jeg signerte en kontrakt for å gjøre en ryddejobb i syv måneder, og sa da jeg signerte kontrakte at jeg ville ta stilling til å fortsette etter at syv måneder var gått. Jeg ser nå at stillingen som adm. direktør vil stille krav som jeg ikke vil innfri, sier Roppen til Finansavisen.

Roppen har en bakgrunn som leder fra IT-bransjen, og ga The 5 Percent Community et mer seriøst preg, etter at det kom frem at gründeren bak systemet hadde en kriminell bakgrunn.

Roppens avskjedshilsen til deltagerne i The 5 Percent Community er kanskje ikke helt betryggende:

- Vi må få betydelig større omsetning i nettbutikken vår for å bevise forretningsmodellen vår. Hvis T5PC ikke klarer det innen seks til tolv måneder, så begynner det klart å lukte pyramide, sier han til avisen, før han legger til at han tror selskapet vil nå sine mål.

Viseadm. direktør Conny Bunjevic går inn som konstituert adm. direktør fra 1. desember.

The 5 Percent Community har det siste året sammen med World Games vart de mest profilerte eksemplene på det mange mener er avanserte pyramidespill, som angivelig skal ha lokket flere hundre tusen nordmenn til å satse penger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere