RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjefen spanderte tur til Syden

Foto: Torjus Kleiven Kandal (finnmarken.no)
Sist oppdatert:
Britt Gade er en sjef utenom det vanlige.

Rema-sjef, Britt Gade, lovet de ansatte i 2011 at det skulle bli utenlandstur, dersom de jobbet godt nok. Forrige uke kom første pulje tilbake fra Bulgaria.

- En helt fantastisk tur

Rema 1000 på Hesseng seiler i medvind for tiden. I fjor gikk bedriften godt og kjøpmann Britt Gade lokket de ansatte med en gulrot, for at de skulle fortsette den gode jobben. Bonuser til ansatte er relativt normalt, men Britt gjorde noe annet enn å gi de penger, melder Finnmarken.no.

– Det var en helt fantastisk tur. Vi badet masse, spiste god og billig mat og hadde det veldig gøy sammen, sier medarbeider Anniken Henneli til Finnmarken.

Reiser puljevis
Hun synes at en felles tur er mye bedre enn å få penger som bonus.

– Det er veldig morsomt å kunne gjøre noe sammen på denne måten. Penger hadde vi ikke hatt glede av alle i lag på samme måte, sier hun.

I forrige uke kom første pulje med Rema-ansatte tilbake fra turen. I august skal neste pulje på samme turen.

Anniken synes ikke det var rart å være på ferie med sjefen sin.

– Hun er så morsom å være sammen med. Reglene som gjaldt var at alle måtte møte til frokost å spise sammen, det synes vi alle var flott, sier hun.

Kongeomsetning
Britt Gade merket at butikken gikk spesielt godt i 2011 og så fortalte hun de ansatte at dersom det gikk like bra resten av året skulle det bli tur på gjengen.

Året endte med kongeomsetning og turen ble et faktum. For Britt var det viktig at alle ansatte skulle få nyte godt av bonusen.

– Årsaken til at vi gjør det bra, er på grunn av de ansatte. Alle har vært med å bidra til lite svinn og lavt sykefravær, da blir det god inntjening og de ansatte fortjener å bli ekstra belønnet. En ferietur bidrar til å styrke samholdet i gruppen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere