RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjefsbytte i InterOil

Fant ny toppsjef internt i oljeselskapet.

Tom Wolden avanserer i gradene i oljeselskapet InterOil.

Han overtar som administrerende direktør for InterOil etter Nils Trulsvik. Wolden har vært ansatt i InterOil siden 2006 og kommer fra stillingen som operasjonell direktør (COO). Han har tidligere erfaringer fra Saga, Nopec og PGS.

- Styret er fornøyd med at Wolden har valgt å akseptere posisjonen. Vi er overbevist at Tom med hans lange erfaring både fra bransjen og selskapet er det rette individet til å fortsette våre forsøk på å bygge et sterkt, effektivt og lønnsomt selskap, skriver styret i en børsmelding.

Nils Trulsvik vil fortsette som rådgiver for styret og vil sammen med styreleder Mårten Rød og finansrådgiver Kris Jacobsen jobbe videre med å sikre selskapet refinansiering.

- Det er viktig sett i lys av de utfordringene InterOil nå står overfor at selskapet har fokus på både produksjon og finansiering. Den overordnede restruktureringen burde oppnå begge målene, kommenterer Mårten Rød.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere