Sjekk damer som Ungkaren

Foto: (TVNorge)

Vi har samlet de ultimate sjekke-gullkornene fra årets ungkar. Zå bra, ikke sant?

30.04.09 14:54

(SIDE2:) Denne uken får vi vite om og ikke minst hvem ungkaren Jørgen Festervoll har klart å sjekke opp etter hektiske uker i Sør-Afrika.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Å date 18 jenter og damer må være alt annet enn lett, og vi føler Jørgen har gjort jobben med liv og lyst. Jentene har falt som fluer, og flere har både klint til, samt uttrykt hete følelser for 30-åringen.

Så hvordan er det han gjør det? Side2 har studert Jørgens teknikk gjennom ni episoder og gir deg nå den ultimate sjekketriks-guiden.

1. Det første møtet
Når du skal møte så mange nye damer samtidig tenker du kanskje at det er viktig å komme med et individuelt kompliment til hver og en av dem. Dette er faktisk unødvendig.

Finn fram ett eller to komplimenter som funker, og hold deg strengt til dem. Det gjør nemlig ingenting at du bruker det samme komplimentet på alle jentene, siden det er en kjent sak at jenter aldri snakker sammen om sånt.

Jenter er også glade i detaljer. Velg der for eksempel ut en kroppsdel og pek ut hvor fortreffelig den er: «Så mørkt hår du har» eller «hendene dine er så vakre. Jeg har aldri sett så vakre hender før» er fint.

2. Den første samtalen
Når du for første gang får en jente på tomannshånd, er det på tide å gjøre ting litt mer personlig. Hold deg til klassiske sjekkeliner, det funker hver gang. For all del, ikke lever dem med humor eller glimt i øyet. Det er viktig at jenta vet du er gravalvorlig når du sammenligner henne med en gazelle.

Se eksempel her:

HTML EMBED
renderFlash("http://www.tvnorge.no/programportaler/ungkaren_20_vs_40_2009/ungkaren_20_vs_40_2009/nyheter/4945411", "4945427");

3. Den første daten
Det er aldri for tidlig å spørre jenta om intensjonene hennes. Første date kan gjerne innledes med et spørsmål som «tror du at du kunne blitt forelsket i meg på ordentlig?» eller «er du her for å finne en kjæreste?», mens du ser henne dypt inn i øynene. Forvent et seriøst svar, helst med én gang.

4. Ikke drep mystikken
La jenta utlevere alle sine følelser og hele hjertet til deg, men ikke la henne få vite noe om hva DU føler. Dette dreper som kjent «mystikken». Så lenge hun er forvirret, holder hun seg i nærheten.

En nyttig avledningsmanøver kan være å svare slike betroelser med «så bra» eller «dette er viktig for meg å høre».

5. Vær vag
Presser hun deg allikevel for info om hva du føler, så ikke si noe konkret. Sleng i stedet rundt deg med ord og vendinger som «kjemi», «connection», «det er ett eller annet» og «vi har noe».

6. Nøkkelord
Insisterer hun fortsatt på å «ikke gi nok av seg selv», sørger du for å putte ordene «søndag», «rødvin», «stearinlys» og «jazz» i en og samme setning. Da smelter hun.

7. Det første kysset
Har du fulgt alle rådene hittil, så nærmer det seg et avgjørende øyeblikk: Det første kysset. Her er det viktig å bokstavelig talt holde tunga rett i munnen. Vær høflig, og spør helst forsiktig om lov. Gjerne som et barn som vil ha godteri midt i uka.

8. Kysseoppfølging
Etter at jenta forvirret har stotret fram et ja, tar du en dramatisk pause (behold stenansiktet!), rett før du lener deg inn for kysset.

Etter kysset er det avgjørende at du sier noe dypt og alvorlig. «Dette var ikke helt feil», eller variasjonen «dette føltes ikke helt feil?» er en fin setning du kan bruke i alle tilfeller. Eller du kan dra på skikkelig å si «Dette kunne jeg gjort resten av livet». Dette er ikke flaut i det hele tatt. (Se forøvrig videoklippet lenger opp i saken)

Les mer: - Fant dame fra første stund

9. Vær lett på tråden
Selv om du har bestemt deg for hvilken jente det er du egentlig vil ha ganske kjapt, er det fortsatt greit å kline med de andre «deltakerne» til alt er opp og avgjort. Gjerne foran den jenta du egentlig liker. Dette er ikke dårlig gjort og det kommer ikke til å bli en greie etter at dere er blitt sammen på ordentlig.

Les mer: - Kysset syv av damene

10. Viktig å sukre pillen
Noen ganger funker det rett og slett ikke med en jente, selv om hun er både «leken» og «seg selv». Men en ekte gentleman tar også hensyn når han skal dumpe noen.

Det mange ikke vet er at sjekkelinjer fungerer like bra her, som de gjør i begynnelsen, og jenta vil bli så sjarmert at hun nesten ikke merker at hun har fått fyken. Her funker klassikerne best: «Hvis man slår opp ordet søt i ordboken, vil man finne et bilde av deg... men jeg tror dessverre ikke vi fungerer som kjærester».

Se hvem ungkaren faktisk velger, «Ungkaren»-finalen på TVNorge, torsdag klokken 21.30

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.