RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjekk den sveisen

Ashley Simpson endrer stil.

(SIDE2): Ashlee Simpson er kjent for sine lange, mørke lokker, men nå er disse historie. Den vakre artisten har nemlig klippet håret kort, og attpåtil farget det blondt.

Rocka stil
De første bildene av Simpson ble tatt da hun forlot sitt hotell i New York tidligere denne uken.

Iført en leopardjakke, sort topp og trange jeans, var den 25 år gamle artisten nesten ikke til å kjenne igjen. Ashlee hadde også påført tung øyesminke, og den svarte neglelakken var med på å understreke den rocka, og svært så gjennomførte stilen. Hun hadde opprinnelig en hatt på hode, men denne tok hun av til ære for fotografene.

Det er derimot ikke uvanlig at Ashlee endrer på hårstilen sin. Hun farger hyppig håret i ulike farger, men en så drastisk forandring som vi her ser er derimot ikke vanlig selv for henne.

Ashlee giftet seg med sin ektemann Pete Wentz (30) i 2008. Sammen har de sønnen Bronx som fyller to år i november. Foruten å være lillesøsteren til Jessica Simpson, er Ashlee kjent som både sanger, låtskriver og skuespiller. Den siste tiden, har det derimot vært stille rundt ettbarnsmoren.

Kjendistrend
Også Keira Knightley sjokkerte alle med å stille i nye, kort frisyre. Under moteuken i Paris ankom hun Chanel-visningen i en trendy bob, og den britiske skuespilleren har fått mye skryt for sin nye hårsveis.

Les hele saken: Sjekk ut Keiras nye stil

Der er imidlertid usikkert om Ashlee vil få like mye positiv oppmerksomhet for sin nye hårstil, selv om hun kler den nye sveisen svært godt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere