*Nettavisen* Nyheter.

Sjekk denne sjokohårdotten!

Ikke bare mais i denne sjokoladeplata.

30.05.13 15:25

Mandag kveld skulle Ketil L. Hansen fra Leknes kose seg med en sjokolade av typen Jumbo mais fra Freia.

- Jeg brøt sjokoladen i biter og så ikke noe spesielt. Da jeg hadde tatt en bit munnen kjente jeg noe seigt. Først trodde jeg at det kanskje var maisen som var seig, men da jeg tok den ut så jeg at det var en klump av tråd eller hyssing. Det var litt ekkelt og jeg mistet lysten på mer sjokolade den kvelden, forteller han til Lofotposten.

- Samboeren min syntes ikke noe om funnet mitt, gliser han.

Han beskriver dotten som 3-4 centimeter lang og ganske kompakt.

- Det var heslig, men jeg tror ikke det er noe farlig, sier Hansen som ikke har mistet lysten på sjokolade.

- Nei, nå har jeg kommet over det første sjokket, og blir nok å spise sjokolade. Kanskje jeg følger litt mer med, flirer Ketil L. Hansen.

Lofotposten sendte bildet av funnet til kommunikasjonsdirektør Kristian Hvilen i Mondelez Norge som eier Freia. Kort tid etter ringte han opp.

- Jeg har aldri sett maken og vi vet ikke hva dette kan være. Dette skal vi finne ut av og jeg vil innstendig be Ketil om sende inn sjokoladen og forpakningen, sier Hvilen.

- Hvordan kan slikt skje?

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Privat

- Det vet vi ikke nå, og det er derfor det er så viktig for oss å få funnet og pakningen hit så fort som mulig. Det skal være trygt å spise sjokolade fra Freia, så dette tar vi svært alvorlig og skal finne årsaken, slår Hvilen fast.

Les flere saker i Lofotposten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.