*Nettavisen* Nyheter.

Sjekk din harryfaktor her

Nå er du ikke kul før du tør å være lynharry.

13.04.07 14:17

(SIDE2): Få full oversikt over hvilke harrymoter som gjelder her.

Permanent
Tro det eller ei, permanenten kommer tilbake. I dag er det nesten bare eldre kvinner som tar permanent, men frisører får stadig flere forespørsler om permanent. Bilder fra catwalken viser at det kan bli «in» med permanent både for gutter og jenter.

Genser over skuldrene
- Faktisk så vil du se flere menn med genseren hengende over skuldrene nå. Dette er jo egentlig kjempeharry, men bare vent å se fremover, uttalte stylist Jan Thomas nylig til Side2.

Les saken her: Slik skal menn kle seg i år

Ray Ban Wayfarer
Disse solbrillene har ikke vært å se på en eneste nese siden 80-tallet, men nå er de altså tilbake igjen. Stjernene klarer seg ikke uten de kule solbrillene.

Se her: Stjernene i prikk like solbriller

Mokasiner
Mokasiner kan bli en kul trend denne sommeren. Stadig flere modeller går i mokasiner på catwalken. Denne våren blir de også å se på gaten her hjemme i Norge.

Disco-frisyre
Nå skal menn ha lange pannelugger, som på 80-tallet. Tar du i tillegg permanent, blir du helt riktig.

Pilotbriller
Trenden med pilotbriller henger fortsatt i. Kjør gjerne på med et par med speilglass, så blir du riktig harry.

Les også: Solbriller under 100-lappen

Skjerf
David Beckham klarer seg ikke uten et trendy skjerf rundt halsen. Han følger til og med palestinaskjerf-moten, men i en mildere utgave.

Les også: Beckhams nye trend

Rumpetaske
Vesken som henger over rumpa eller under magen er tilbake i motebildet.

Tights
Tightsen kom sterkt tilbake i fjor, men nå kommer den i enda sprekere farger. Mariann Thomassen fra Surferosa har fått helt dilla på tightsene som er prikk lik de vi hadde på 80-tallet.

Se bildene her: Stilikonet tights-dilla

Casio-klokker
Klokkene som vi husker godt fra 80- og 90-tallet er kanskje det kuleste du kan ha rundt håndleddet i år. Stadig flere trendy kvinner og menn velger den kule klokken.

Oppsnurpet gensere
Visningen til Dolce&Gabbana viser at nå skal genserne snurpes inn i livet. Beltet som henger ned på siden blir prikken over i-en. Les og lær fra catwalken.

Avklipte olavester
Olavestene er allerede i salg i kjedebutikkene. Det er ingen forandring fra de vi hadde på 80-tallet, så her er det bare å finne frem du gamle, om du har tatt vare på dem.

Olaskjorter
Skjortene i olastoff er også som de gode gamle. For all del, ikke velg en trang, da blir det bare harry-harry. Skjortene skal være store akkurat nå.

Høyvannsbukser
Flere av verdens største motehus går for lakksko og høyvannsbukser denne sommeren. La det være flere centimeter med synlig hud, så vil du skli rett inn i harrymoten.

Beltet hengende ned på siden
Tror du det er tilfeldig at enden av beltet henger ned på siden? Neppe. Denne trenden går igjen hos flere av de store designerne akkurat nå. Dolce&Gabbana og Gucci er helt hekta på trenden.

Les alt om mote her:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.