*Nettavisen* Nyheter.

Sjekk elskerinnens hevn

Foto: Jen Gallardo (AP)

Obama-rådgiveren kan trenge gode råd selv etter denne.

24.01.10 11:33

(SIDE2): Den enorme posteren på bildet er avbildet i New York. Tilsvarende postere var også hengt opp i San Fransisco og Atlanta fredag.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Kvinnen, YaVaughnie Wilkins, på bildet er også kvinnen bak stuntet. Hun skal ha hatt et åtte år langt forhold til Obama-rådgiveren Charles E. Phillip.

Han skal gjennom alle disse årene ha vært gift, og når han til slutt bestemte seg for å droppe elskerinnen til fordel for sin kone skal det ha utløst denne hevnaksjonen.

Phillip er i tillegg til å være økonomisk rådgiver for Obama, også president i storkonsernet Oracle, og etter dette stuntet har han valgt å legge kortene på bordet og innrømme utroskapen. Ifølge CNN sendte en talskvinne for Charles E. Phillip ut en kort uttalelse på vegne av han fredag.

- Jeg hadde et åtte og et halvt års affære med YaVaughnie Wilkins. Mine skilsmisseforhandlinger startet i 2008. Forholdet til Ms. Wilkins har siden opphørt, og vi ønsker hverandre lykke til, heter det i uttalelsen.

Phillip er imidlertid fortsatt gift med sin kone, og de har to barn sammen.

Plakatene er nå fjernet, og selv om Wilkins ikke har uttalt seg til pressen har hennes søskenbarn, Misha Davila, uttalt seg på vegne av henne.

Hun hevder at dette ikke er en hevnaksjon, men en gave til Charles E. Phillip i anledning hans 50-årsdag. Med tanke på at det på de store posterne også er lagt inn en nettadresse der 1200 private bilder av de to er publisert, samt en rekke private kjærlighetserklæringer fra Charles E. Phillip til sin elskerinne er det en del som tviler på det i forum på nettet der dette diskuteres.

Ifølge Davila skal YaVaughnie Wilkins ha trodd at elskeren hennes var skilt siden 2003, og har opplevd forholdet mellom de to som åpent og offisielt. Hun skal imidlertid ha ant ugler i mosen etter et anonymt tips. En privatdetektiv hun hyrte i 2009 skal ha lagt fram beviser for at Phillip fortsatt var gift.

Nå er i hvert fall både forholdet og ekteskapet offentlig så det holder. Plakatene som kostet elskerinnen rundt 1,4 millioner kroner skal være tatt ned. Nettadressen man ser på plakaten er også nede.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.