Sjekk, en 58-tommers iPhone!

Slik så en av de første prototypene av Table.Connect ut.

Slik så en av de første prototypene av Table.Connect ut. Foto: (Table.Connect)

Dette stuebordet må være Apple-fansens våte drøm.

12.11.10 12:26

[Mobilen.no]: Tre driftige utviklere fra Østerrike har alltid vært store tilhengere av Apples produkter. En dag for to år siden fikk de idéen om å lage et iPhone-bord.

To år med hardt arbeid senere er de endelig i mål med det som må være tidens største iProdukt.

Det 58 tommer store bordet har fått navnet Table.Connect, og er en massiv berøringsskjerm som kan styres med håndflaten.

Du må installere en egen app på iPhone først og så koble den til bordet med en kabel. Da vil du få opp den vanlige startskjermen din og styre den med å dra hendene over bordet.

Beskyldes for å være falskt
Etter at Youtube-videoen av bordet havnet på nettet har mange beskyldt det for å være en forfalskning. En blogger hos Wired mener at østerikerne kun har projisert en video over bordet og timet det med bevegelsene på iPhone. I et intervju med Forbes nekter utviklerne for dette.

– Vi finner det bare underholdende, og noen av beskyldningene er virkelig kreative. Vi regnet med at det ville være mange tvilere, men vi lar dem holde på. I stedet for å bruke tiden vår på utallige falskneranklager foretrekker vi å bruke tiden på å få ferdigstilt Table.Connect.

Bestill selv
Og ja, det skal faktisk bli mulig å bestille et bordet selv. For øyeblikket fungerer Table.Connect kun med iPhone 3GS og IPhone 4, men det jobbes med å lage utgaver som er kompatible med andre telefoner.

Skaperne av bordet ser for seg at det kan brukes til alt fra salgspresentasjoner til spilling, dj-arbeid og informasjonstavler. Microsoft har allerede en lignende satsning kalt Surface, men det at man kan bruke mobilen som styringsenhet er en ny tanke.

Det er uvisst hvor mye Table.Connect vil koste, men vi tipper en halv formue.

Slik ser det ut i bruk:
Se video av det gigantiske iPhone-bordet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Mobil

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag