*Nettavisen* Nyheter.

Sjekk hva hun tjener

Ellen Pompeo tjener nå over en million per episode hun spiller inn. Også de andre «Grey»-stjernene har til salt på maten.

09.03.07 18:23

(SIDE2): I USA er det vanlig for TV-stjerner å reforhandle avtalene sine etter to sesonger av en serie, så også for skuespillerne i den Golden Globe-vinnende serien. I tillegg til Pompeo, har også James T. Pickens Jr. og Chandra Wilson signert nye kontrakter med selskapet, mens Justin Chambers' og T.R. Knights signaturer er like rundt hjørnet.

20 millioner i året
De nye avtalene sørger for at alle skuespillerne får lønnsøkning. Ellen Pompeo ligger på topp, med 1,2 millioner kroner per episode, mens Pickens, Wilson, Chambers og Knight får rundt 800.000 kroner per episode, ifølge kilder. En sesong består av omtrent 24 episoder, hvilket betyr at skuespillerne tjener minst 20 millioner i året.

Homohets
Kontrakten for «Grey»-stjernen Isaiah Washington er foreløpig ikke klar. Ryktene sier at han kanskje kommer til å fortsette uten lønnsøkning, på grunn av kontroversen rundt ham i det siste. Han skal ha kalt en av de andre på settet, medspilleren T.R. Knight, et nedsettende uttrykk for homofil. Men, foreløpig velger TV-programmets produsent å ikke kommentere saken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.