Sjekk hva Lilyjets-babyene heter

Foto: Paul Weaver (Side2)

Kine og Lisbeth er nybakte rockemammaer.

13.02.09 13:09

(SIDE2): På mandag var det åpning av Oslo Fashion Week, og blant kjente fjes stilte selvsagt de moteglade Lilyjetsjentene Tinki Tønseth Troye (25), Lisbeth Marie Mjaugeto (24) og Kine Lee Aksnes (24). De to sistnevnte er nybakte og lykkelige småbarnsmammer, og alle tre så selvsagt moteriktig og fabelaktige ut.

Ti siste motekjøp med Lilyjets: Trekløver med original stil

Ble gravide samtidig
Trekløveret har kjent hverandre siden de var små, og da Kine og Lisbeth fant ut at de begge hadde blitt gravide samtidig, kom det egentlig ikke som noen overraskelse.

- Men det var ikke planlagt i det hele tatt, fortalte en lattermild Kine til Side2 i fjor høst.

Les også:Ble gravide - samtidig

Samme dag
De to hadde heller ikke blitt forundret om de hadde ligget side om side på fødestua heller, men de holdt hver sin termin selv om det kun var litt over to uker imellom.

- Lisbeth fikk en jente 21.desember og jeg fikk en gutt 5.januar, sier Kine til Side2. Hun legger til at fødselene gikk som normalt for begge to og at både hun og bandkollegaen er i fin form.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Uvanlige navn
Kine har valgt å kalle sin gutt for Aero - og etter et kjapt søk i Statistisk Sentralbyrås navnedatabase finner Side2 at det er så godt som ingen som er registert med det fornavnet her til lands.

Aero er gresk for luft og blir i engelske babynavnsøkemotorer kalt for en hipsterversjon av Aaron. Navnet blir også beskrevet som et moderne navn med tanker til en astronaut eller superhelt og selvsagt med kulheten til en «guitar hero» - noe vi tipper passer godt for den lille gutten som er født inn i en musikalsk familie.

Seks jenter
Savanna er navnet på Lisbeths nå drøye seks uker gamle jentebaby - i Norge er navnet uvanlig, det er bare seks kvinner som er registrert med navnet i SSBs database. Men det er til gjengjeld vanligere i for eksempel USA, og har spansk opprinnelse. Navnets betydning er direkte oversatt åpne stepper eller ørken.

Kine kan fortelle på begges vegne at det å få barn har vært en fantastisk opplevelse.

- Det å få barn overgår alt annet, det er uten tvil det mest fantastiske og kuleste jeg noen gang har opplevd og det vet jeg Lisbeth også føler, forteller hun.

Snart album
Bandet valgte å utsette plateslippet med noen måneder da terminene nærmet seg med stormskritt, men da fødslene var unnagjort var Kine og Lisbeth raskt tilbake i studio.

- Vi var tilbake i studio to uker etter at jeg fikk Aero min og jobber på mellom mating og bleieskift for å få skiva ferdig, sier Kine.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.