RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjekk jentenes ville champagnefeiring

Sist oppdatert:
Rekordjentene ble dynket i champagne.

Vålerenga knuste Manglerud-Star 6-1 i Bingen på Valle-feltet tirsdag kveld. Seieren var jentenes 19. strake i serien. En slik seiersrekke har aldri et A-lag i Vålerenga Fotball noensinne kunnet fremvise. Det er bare de ekte bohemene med Hengern og Bruno som har vært ubeseira i seriespill hittil. Det skjedde i sesongen 1958/59 i nest høyeste divisjon, men da hadde gutta 4 uavgjort-kamper.

- Det er så morsomt i år, og jeg vil gjerne spille for Vålerenga i mange år til, sier VIF-veteran Hanne Mellingsæter til vif-fotball.no.

Mellingsæter, som har spilt på A-laget i rekordlange 12 år, forteller at hun ikke har spilt på et bedre Vålerenga-lag noen gang.

Champagne-feiring
Etter at hovedtrener Anita Waage og spillende trener Cecilie Berg-Hansen kom til klubben før årets sesong er altså jentene blitt ustoppelige. Allerede før kampen var det klart at ingen kunne ta igjen Vålerengas damer i serien. Klanen synes at dette var verdt å feire ved første hjemmekamp, så jentene ble mottatt med bengalske lys og champis etter kampslutt.

Det var aldri noen tvil om hvem som skulle vinne kampen i Bingen på Valle tirsdag kveld. VIF-jentene scoret årets raskeste mål allerede etter 20 sekunder da Siham Loulanti lurte keeper. Resten ble en lek. Etter 4-0 ved pause visste ikke engang alle jentene hva sluttresultatet ble, etter at en scoring fra hvert av lagene ble annullert.

- Vi spilte en god offensiv kamp. Førsteomgang ble spilt med god aggressivitet i bunn, bra balltempo og mange gode kombinasjoner. Etter pause falt vi litt i det kollektive presset, men reiste oss igjen etter en times spill og tok kommandoen i kampen, sier spillende trener Cecilie Berg-Hansen til vif-fotball.no.

Klar for kvalikk
Jentene ligger hele 17 poeng foran nærmeste konkurrenter, Røa 2 og Lillehammer før de tre siste kampene. Damelaget er dermed allerede klare for sitt tredje kvalifiseringsspill på rad. I 2007 og 2008 lyktes de ikke, men med årets flytsone burde alt ligge til rette for et opprykk.

Forrige gang Vålerengas damelag var oppe i nest øverste divisjon var i årene 2000-2003.

Vålerenga – Mangleruud/Star2 6-1 (4-0)
Bingen

Mål: 1-0 Siham Loulanti (1), 2-0 Siham Loulanti (15), 3-0 Siham Loulanti (22), 4-0 Aina Stensønes (34), 4-1 MS2 (52), 5-1 Bente Velde (66), 6-1 Karen Werner Kamsvåg (69), 6-2 MS2 (89)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere