Sjekk lesernes verste datinghistorier

Noen forteller om en date som endte i et tre, andre har våknet opp i bokollektiv dagen derpå med hodepine og store vansker med å forklare seg. Sjekk lesernes villeste datinghistorier her.

16.03.04 07:41

Komedien «50 First Dates» er vinterens store romantiske komedie og kommer garantert til å få deg i godt humør. I filmen møter du Adam Sandler som kvinnebedåreren Henry, og Drew Barrymore som kunstlæreren Lucy. Hun har en helt spesiell nevrologisk feilkobling som forårsaker at hukommelsen hennes viskes ut over natten - hver natt!

Dette er en perfekt film for den som ønsker å ta noen med på en date. Derfor skal vi spandere en middag på noen av våre lesere. Vi skal trekke ut en vinner i Bergen, en i Trondheim og en i Oslo som får anledning til å ta med seg noen på en romantisk middag for to.

For å være med i trekningene av en av disse middagene må leserne sende oss sine verste eller morsomste datinghistorier. Vi har allerede fått inn flere morsomme historier, og noen av disse kan du lese her:

Daten endte i et tre
Jeg var i Irland en tid tilbake, og satt på en pub. Jeg spotta en kis som jeg syns var dødssøt og som jeg trodde bare måtte være noe for meg. Han ligna litt på faren min, bare ikke så tjukk og virket litt raskere i avtrekkeren.

Ildprøve på tredje daten
Jeg hadde vært på date med gutten to ganger før og bestemte meg for at jeg ville introdusere han for noen av mine venner. Det endte med tidenes ildprøve.

Drømmeprinsen var heavyrocker
Jeg møtte en veldig kjekk gutt på Tryvann i Russetiden, for snart 10 år siden. Vi ble begge oppover ørene betatt og avtalte å gå på kino en kveld.

Pinlig dagen derpå i bokollektiv
Meg og en kompis var ute på byen sammen en kveld for et år siden. Da kvelden var omme tok jeg taxi i min retning, mens kompisen min tok beina fatt.

På date med bestefar
Denne historien skjedde fraktisk meg og kjæresten som jeg fortsatt har da vi møttes for et halvt år siden. Vi hadde chattet med hverandre på Spray, og fant ut at vi hadde mye til felles og at det var på tide å møtes.

Vinn en romantisk middag
Ønsker du å være med å konkurrere om en middag for to? Informasjon om hvordan du deltar i konkurransen får du ved å følge lenken under.

[Vinn en romantisk middag for to]

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag