RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjekk Michael Jacksons enorme spillsamling

Sist oppdatert:
Michael Jacksons gamle spillemaskiner fyller hele 70 sider i auksjonskatalogen.

Michael Jackson er ikke bare en ikonisk figur i musikkverdenen, han har også satt sitt preg i spillindustrien. Mest kjent er Segas «Michael Jackson's Moonwalker» fra 1990.

Michael Jackson selv var en ihuga spiller av gamle arkadeklassikere fra 80- og 90-tallet skal vi dømme etter hans gigantiske samling av gamle spillemaskiner. Vi tør ikke tenke på hvor mye denne samlingen kan ha kostet, men så var ikke Jacko kjent for å snu på krona - økonomisk sett.

Jacksons voksende gjeld fikk superkjendisen til å auksjonere bort en rekke av sine eiendeler i slutten av april 2009. Alle gjenstandene er publisert i en interaktiv auksjonskatalog på nettsidene til Julien's Auctions. I den 250 siders tykke katalogen som tar for seg Jacksons eiendeler innen fornøyelse, arkadespill og underholdning fyller spillemaskiner av ymse slag hele 70 tettpakkede sider.

SJEKK SAMLINGEN:
Bla gjennom hele katalogen her.

Blant de mer interessant gjenstandene finner vi et klassisk spillbord med «MS Pacman» og «Galaga» (forventet salgspris var mellom 2000 og 3000 dollar), «Super Street Fighter II» (forventet salgspris var mellom 800 og 1200 dollar) og «Terminator 2: Judgement Day» (forventet salgspris var mellom 800 og 1200 dollar).

Hvor mange av Michael Jacksons spillmaskinen som ble solgt og hva prisen ble, er ikke kjent.

Michael Jackson døde av hjertestans 25. juni 2009.

Se utdrag fra auksjonskatalogen i bilderkarusellen nedenfor:

2137

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere