RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjekk om han er god i sengen

Sist oppdatert:
Klærne og håndskriften er ting som kan avsløre om en mann er god i sengen. Se listen over hva som kan avsløre han.

Det er den danske utgaven av Woman som avslører mennenes hemmelige signaler i sin desemberutgave. Her er noen av tipsene de kommer med til jenter som ønsker å avsløre om en mann har potensial under dynen.

1. Trener han?
En mann som kan bruke sin kropp og er flink til å passe på den har han gode forutsetninger for å ha et godt forhold til sin seksualitet. Sportsfanatikere derimot rammes gjerne av prestasjonsangst, sier kroppsterapeut Gerda Beck til Woman.

2. Dufter han moskus?
Moskusoksen skiller ut stoffer som setter følelsene i sving hos det motsatte kjønn, og moskus brukes derfor ofte i parfyme for menn. Menn som velger parfymer med sterk moskusduft har ofte et godt forhold til sin egen seksualitet, opplyser pr sjef i Lancarome, Rie Munk, til bladet.

3. Er han gavmild?
En mann som ikke tar seg råd til å spandere en drink på deg og behandle deg som en kvinne, følger gjerne de samme prinsippene under dynen.

4. Er han pent kledd?
Velg menn som er pent kledd, men ikke alt for opptatt av eget utseende. De som liker å sprade rundt og fokusere på seg selv, har ofte dårlig tid til andre.

5. Kan han danse?
En mann som kan følge rytmen og musikken har gjerne også egenskapene som skal til for å tilpasse seg dine behov. Menn som kan danse er ofte mer selvsikre enn dem som ikke kan det.

6. Håndskriften hans?
Får han til å skrive navnet og nummeret sitt på en lapp. Skriver han med store bokstaver er det store sjanser for at han er en god elsker, men er skriften hans liten er det et tegn på at man bør kaste lappen, opplyser grafolog Per F. Andresen. Hånskriften trenger ikke være pen å se på, men den bær være selvstendig og kraftfull.

7. Kysser han bra?
Har han det travelt med å komme i buksen på deg, eller tar han seg tid til lidenskapelige kyss? Det siste er et godt tegn på at han er en god elsker.

8. Har han god appetitt?
En mann som ikke pirker i maten men spiser godt og nyter det er som ofte en livsnyter. Det tyder også på at han er god til å nyte livet andre steder også, opplyser legen Jerk W. Langer.

Under måltidet bør du også studere forholdet mellom pekerfingeren og langfingeren hos mannen. Jo større forskjell det er her, jo flere mannlige kjønnshormoner har han.

Samtlige tips finner du i desemberutgaven av danske Woman.

Hun vil ha nærhet, han vil ha sex
Når forholdet er i ferd med å rakne er det et problem de fleste par har felles: Hun mangler nærhet og han mangler sex.

Les mer

Søvnen avslører forholdet
Har du et bra forhold til partneren din? Sovestillingen avslører mer enn du tror. Les om de fem vanligste stillingene her - og hva de betyr.

Les mer

Dildoer gir økt livskvalitet
I høst har debatten rundt salg av sexleker gått i norske medier. Nå slår en ny undersøkelse fast at vibratorer gir økt livskvalitet.

Les mer

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere