RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjekk om hun faker orgasmen

Sist oppdatert:
Studier viser at 70 prosent av kvinner en eller annen gang faker orgasmen.

(SIDE2): Noen kvinner later som de får orgasme svært ofte, eller omtrent hver gang de har sex, mens andre faker kun innimellom.

Den psykologiske grunnen bak det å late som man har fått orgasme er enkel: Hun kommer ikke til å få orgasme denne gangene, og det vet hun. Hun ønsker ikke at mannen skal prøve hardt å tilfredsstille deg og forlenge samleiet i en evighet. Og hun ønsker heller ikke at mannen skal føle seg dårlig fordi han ikke klarte å tilfredsstille henne denne gangen, skriver iVillage .

Her er et knippe tegn du kan se etter for å finne ut om hun virkelig får orgasme, ifølge nettstedet:

- Øking i pust og hjerterytme. Hør på pusten hennes. Når hun puster tyngre vet du at du at du er på rett vei. Forandringer i pusten vil skje merkbart når hun er på vei til å få orgasme, og vil etterfølges med en ubevisst forandring i spenninger og rytme i kroppen. Bankende hjerte er også et signal på at det som skjer er ekte.

- Utvidede pupiller kan være et signal på at kvinnen får orgasme. Legg merke til hvordan øynene ser ut før dere har sex, også kan du sammenligne etterpå.

- Leppene til kvinnen vil bli noe rødere når hun får orgasme. Men vær oppmerksom på at det å kline vil også øke rødheten på leppene.

- Muskelkramper er den største indikatoren fordi det kan hun ikke fake. Under en orgasme vil kvinnen ha en rekke vaginale sammentrekninger, der de første er de sterkeste.

- Hvis hun plutselig begynner å svette betyr det at kroppen hennes er i spenning og at musklene jobber. Pusten, hjertet og blodtrykket er på vei opp – og da vet du at hun blir tilfredsstilt.

- Er hun rød i kinnene og i nakken er det et tegn på orgasme.

- Hva gjør hun etter at dere har hatt sex? En orgasme gjør at hun får et avslappende blikk og vil nok bare ligge stille og slappe av i noen minutter etter at dere har hatt sex. Hvis hun hopper over lykksaligheten og står rett opp av senga, bør du være mistenksom.

- Brystvortene blir som oftest harde ved en orgasme.

Her kan du lese mer om sex og samliv.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere