RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjekk prinsessens samboertriks

Sist oppdatert:
Svenske prinsesse Madeleine er ikke samboer, ifølge det svenske kongehuset. Noen vil nok mene det er et definisjonsspørsmål.

(SIDE2): Madeleine (25) og hennes kjæreste Jonas Bergström (29) bor under samme tak, men siden det er bærevegger som skiller de to er de ikke offisielt samboere, mener det svenske kongehuset.

Har god plass
Så den offisielle versjonen er at de to bare er naboer, og ikke har annet felles enn adressen, skriver Aftonbladet.

De to bor i boligkomplekset Kungliga Hovstallet bak Dramaten.

- De er ikke slik at de er samboere. Hovstallet er sort og de har hver sin bolig der, sier informasjonssjef Nina Eldh til Aftonbladet.

Så offisielt bor Madeleine i sin 3-roms leilighet sammen med hunden Zorro, og ingen andre. Leiligheten var en gave fra hennes far, og hun har innredet den med møbler fra de svenske firmaene Svenskt Tenn og IKEA.

Inne i varmen
Madeleine fikk leiligheten i 2004, men 5. Februar i år flyttet altså kjæresten Jonas også inn i boligkomplekset. Fra før har Madeleine vært omgitt av nære slektninger i Kungliga Hovstallet, og at Jonas Bergström nå er inne i varmen på den kongelige adressen regnes som enda et steg nærmere alteret.

De to har tidligere praktisk talt bodd sammen i en leilighet på Östermalm i Stockholm. Men i folkeregisteret er dette første gangen de to bor på samme adresse, en detalj som i kongelig sammenheng er essensiell.

Må vente på bryllup
Det har tidligere vært skrevet at Madeleine ikke får gifte seg før sin søster kronprinsesse Victorias. Det stemmer ikke, melder kongehuset.

Svensk presse skriver derfor nå at den nye boligløsningen er et tegn på at Jonas nå er godkjent av den svenske kongefamilien.

Men offisielt vil de ikke bli samboere før de eventuelt forlover seg. Det svenske hoffet dreper imidlertid alle romantiske forhåpninger hos våre svenske naboer.

- Det finnes ingen planer for et kongelig bryllup i 2008, sier Nina Eldh til Aftonbladet.

Kongelig forvirring her hjemme
Mens romantikken blomstrer i det svenske kongehuset er det ryktebørsen som er mest i fokus her hjemme.

Onsdag ble det satt fokus på at kronprinsesse mette-Marit har droppet gifteringen. Hvilke teorier ekspertene har om det ser du her.

Les hele saken: Hvor er ringen, Mette-Marit?


Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere