Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk puppetrikset her

Se «Charterfeber»-guttas triks for å få ta på puppene til de fineste damene på stranda.

(SIDE2:) Det skal ikke mer til en enn litt kjedelig dag på stranda for at «Charterfeber»-Peder klekker ut en av sine bedre ideer.

- Jeg har en idé! En god idé faktisk, legger han til når han blir møtt med litt skeptiske blikk fra de andre gutta.

«Operasjon Pupp»
- Jeg har jo mine berømte bryster, som kan kjennes ut som jentepupper noen ganger. Så vi går og finner en jente som er med på litt sprell, og så tar vi bind for øynene deres og så skal dere tippe hvem sin pupp det er, forklarer han.

- Vi kan ikke bare få med én jente. Da blir det litt sånn: «Hmmm, enten jentepupp eller Pederpupp», det blir litt for enkelt, mener Torbjørn.

- Ja, vi bør ha flere. Så spørs det om jenter vil la oss ta dem på puppene, men det er bare en måte å finne det ut på. «Operasjon Pupp» kaller jeg det, sier Peder og leder an bortover stranden.

- Observere, registrere, reagere, messer Torstein i baktroppen.

Skeptiske
Planen er like enkel som den er genial, men vil jenter bite på?

Etter å ha vurdert og forkastet mange jentegrupper, tar Peder saken i egen hender og marsjerer bort til en gruppe norske jenter på tur. Peder forklarer konseptet til jentene som er ganske skeptiske til å begynne med, men etter at Herr Hengepupp foreslår at han jo kan ta på seg en bikini istedet for at de må ta av seg, blir de med på leken

Vil gutta klare å kjenne forskjell?

Se video her

HTML EMBED

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger