RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjekk stadionforslagene

Sist oppdatert:
Fire arkitektfirmaer har laget skisser for Vålerenga kultur- og idrettspark. Sjekk hvordan Valle-området kan bli i fremtiden.

Vålerenga vil i neste uke presentere hvilket av forslagene klubben går videre med etter den betalte arkitektkonkurransen.

Stort prosjekt

Det er firmaene LINK signatur, Solheim & Jacobsen, Lund & Slaatto og LPO som har laget tegninger for hvordan området på Valle bør disponeres til en kultur- og idrettspark.

Prosjektet omfatter langt mer enn en tradisjonell fotballstadion.

- Området blir sentrum for våre 60 breddelag, Vålerenga mot Rasisme, Fargerik fotball, JobbSjansen og en rekke andre prosjekter, forteller styreleder Odd Skarheim.

Unik satsing

Prosjektet Fargerik Fotball ble startet i regi av Vålerenga, og adoptert av Norges Fotballforbund. I dag eksisterer prosjektet over 50 steder i Norge, og med nytt anlegg på Valle tenker Skarheim og Vålerenga enda større.

- Vi ønsker å skape Europas største Fargerik Fotball-prosjekt med base på Valle. Vålerenga ønsker å være unike i Europa i 2013. Dette er mye mer enn en tradisjonell fotballstadion. Det danner grunnlaget for et kultur- og idrettssentrum på Valle og i bydelen som spiller en avgjørende rolle i kultur- og idrettstilbudet, sier Skarheim.

Lund & Slaatto

LINK signatur

Solheim & Jacobsen

LPO

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere