Sjekk stjernenes kropper

Kate Moss har mindre pupper enn normalen, mens Madonna er like høy som den vanlige engelske kvinne.

24.04.07 14:23

(SIDE2):Katherine Ann Moss (33) er 170 centimeter høy og bruker bh-størrelse 32A. Hun er kjent for å være sykelig tynn, men hevder hun spiser det hun vil. Moss er tilhenger av grønn te og drikker opptil 10 tekopper hver eneste dag. Grønn te hevdes å ha en helsebringende effekt ved at den renser kroppen for avfallsstoffer og enkelte studier hevder at den er forebyggende mot en rekke krefttyper.

Uma Karuna Thurman (36) er 183 centimeter høy og holder seg fantastisk godt, selv om en kreativ bruker på videonettstedet YouTube har laget en video der han viser Uma Thurmans bakende som den femte verste i Hollywood. Vinneren er Tara Reid.

Se videoen her (ekstern lenke)

Penelope Cruz Sanchéz (32) er 166 centimeter høy og har en kvinnelig figur. Hun spiser det hun liker og hemmeligheten hennes er bare å begrense inntaket.

- Jeg prøver å spise sunn mat, men jeg elsker stekt mat og usunne ting. Og jeg elsker olje. Gi meg en tallerken med brød, olje og salt, og jeg er glad, sier hun.

Madonna Louise Veronica Ciccone (48) er 164 centimeter høy. Det er gjennomsnittshøyden i Storbritannia. Hun har ikke et gram for mye fett på kroppen. Den består av muskler og hun er fan av yoga og er dessuten meget påpasselig med hva hun spiser og hvordan hun behandler huden og utseendet.

LES SAKEN: Se Madonnas ansiktsbehandling

Catherine Zeta-Jones (37) er 173 centimeter høy og holder figuren i form ved hjelp av dans og yoga. Hun har også sine små knep for å se fantastisk ut. Ett av dem er at hun børster tennene med jordbær da antioksidantene og syren gjør tennene hvitere.

Les saken: Få stjernekroppen

Lindsay Dee Lohan (20) er 168 centimeter høy. Hun er kjent for høy partyfaktor og uttalte til den engelske avisen News of the World for en tid tilbake;

- Det føles som jeg har levd fem liv - og så er jeg bare 20 år.

Hun har vært inne til rehabilitering en gang og har også slitt med anoreksi over en lengre periode.

Elizabeth Hurley (41) er 175 centimeter høy og ser alltid strålende ut. Hennes BH-størrelse måler 36C-det er den mest vanlige størrelsen i Storbritannia, hvor Liz bor. Stjernen mener selv at hun lider for skjønnheten og den slanke kroppen og sverger til gammeldagse lavkaloridietter.

- Jeg legger meg sulten hver kveld, sier hun til magasinet Now.

Kate Elizabeth Winslet (31) er 168 centimeter høy og har normale kvinnelige former. Hun er kjent for å fordømme den sykelig kroppsfikseringen i media og ble eitrende sint da et manneblad manipulerte henne slankere da hun posert for deres forsidebilde. kate spiser det hun føler for og tilstreber å leve et så normalt og jordnært liv som mulig, med sin mann og sine to barn.

LES OGSÅ: Stjernenes nazihelvete

LES OGSÅ: Stjernenes slankefrykt

LES OGSÅ: Bli rynkefri som Klum

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag