RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjekk ukas morsomste bildetekster

Ekstremt mange valgte å legge morsomme ord i munnen til George W. Bush. Her er finner du de beste bidragene samt ukas utvalgte kandidater. Send oss dine gullkorn nå!

Forrige ukes utvalgte bilder var av George W. Bush, en nakenmodell, Liv Grete og Raphael Poirée og Britney Spears. Overveldende mange valgte å kommentere bildet av Bush. Britney fikk også gjennomgå, og svært mange har fått med seg at hun er en av Pepsis gallionsfigurer.

Vinnebidraget denne uken kom fra Robert Palmesen. Hans tekst ser du under bildet til høyre. Robert får en DVD i premie, vi gratulerer.

Ukas konkurranse:
Ønsker du å delta i denne ukas bildetekstkonkurranse, klikker du på bildekarusellen som heter «Her er ukas kandidater». Denne uken har vi plukket ut tre nye bilder som vi ønsker at våre lesere skal sende inn bildetekster til.

De utvalgte denne uken er skuespilleren David Bedella, sambadansere fra karnevalet i Rio og skuespiller Al Pacino sammen med skuespillerkollega Kristin Davis.

Du kan sende oss bildetekst til ett eller flere av ukas bilder.

Dersom du ønsker å delta i konkurransen og være med i trekningen av en DVD, sender du ditt forslag til gaute.tyssebotn@tv2.no med «Bildetekst» i emnet. Lykke til!

Forrige ukes konkurranse
I forrige uke fant vi frem tre bilder fra arkivet. Et av USAs president George W. Bush, et av tre russiske isbadere og et av fotballspilleren Michael Ballack. Dette resulterte i en rekke morsomme bidrag. Dersom du ønsker å se disse klikker du på lenken under.

[Les mer]

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere