RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjekk ut BMW 330i

Sist oppdatert:
A4, C- klasse og X- Type er flotte biler. Men hvis sportslige kjøreegenskaper er målestokken, blekner de alle sammenlignet med nye BMW 3-serie
Selvsagt finnes det en rekke sportsbiler som leverer masse kjøreglede. Det skulle jo bare mangle - sportsbiler er jo utviklet nettopp med kjøreegenskaper og underholdning som viktigste målsetting.

Mange krav

De som utviklet nye BMW 3-serie hadde imidlertid langt større utfordringer enn sportsbil-utviklerne. BMW 3-serie skal nemlig tilfredsstille helt andre og langt mer omfattende behov enn en sportsbil - den skal kunne benyttes som en familiebil.

Dette innebærer blant annet krav om fire dører, plass til fem personer, et romslig bagasjerom, høy komfort, god støyisolering, god sikt til alle sider, behagelig inn- og utstigning og praktiske løsninger som fungerer i hverdagen. Høy driftssikkerhet og lave produksjonskostnader er også avgjørende faktorer når en blivende volumselger som dette skulle utvikles.

Stor prestasjon

Likevel, til tross for alle hensynene BMW altså måtte ta da de gikk i gang med utviklingen av den nye 3-serien, har de altså klart å bringe til markedet en bil med kjøreegenskaper så gode og underholdende at bilen faktisk kan måle seg med nettopp sportsbilene. Dette er en prestasjon det står respekt av. Og en prestasjon som nok en gang bekrefter at BMW er blant verdens fremste bilprodusenter når kjøreglede står i fokus.

Les mer om testen og sjekk bilder av dn nye BMW 3-serien her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere