RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjekk ut Keiras nye stil

Kom i elegant og utringet kjole laget av perler.

London (SIDE2:) Det er Carey Mulligan som har hovedrollen i den nye filmen «Never Let Me Go».

Og igjen spiller hun mot venninne Keira Knightley, som hun møtte under innspillingen av «Pride and Prejudice» for seks år siden der Knightley spilte rollen som Elizabeth Bennett, en rolle som sikret henne en Oscar-nominasjon.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Chanels nye ansikt
Men det var ingen tvil om hvem som stjal oppmerksomheten på den røde løperen i London, der filmen åpnet London Film Festival onsdag.

Keira stilte med en ny og svært kledelig bobfrisyre. Samtidig var den perlebesatte kjolen både elegant og litt sexy. Utringningen bak var svært dyp, men ikke så dyp at det ble vulgært.

Kjolen var nærmest selvsagt fra Chanel. Keira Knightley er det nye ansiktet til motehuset og kjolen var en del av høstkolleksjonen for 2010.

Trekantdrama
I «Never Let Me Go», som er et trekantdrama mellom tre unge mennesker skapt kun for å hjelpe andre mennesker på et meget spesielt vis, spiller Knightley Mulligans venninne Ruth.

- Hun er på sett og vis skurken. For meg er filmen en studie i frykt og sjalusi. Jeg likte henne ikke og der ligger utfordringen i å spille henne for meg, sa Keira Knightley tidligere på dagen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere