RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjekk ut verdens mest populære blondiner

Sist oppdatert:
Britney Spears og Christina Aguilera har farget håret og er ikke lenger blondiner. Nå er det andre som overtar førsteplassen på listen over de mest populære blondinene. Se bildene her.

Blondiner er populære på nettet, og hver dag søker flere tusen nettbrukere etter bilder og informasjon om de som til enhver tid er mest populære. Britney Spears har lenge vært overlegen på listene over de mest populære kvinnene på nettet uansett hårfarge.

Pamela på andreplass
Nå er hun ikke blond lenger, og hun er heller ikke den mest populære kvinnen blant de som bruker søkemotoren Lycos. Førsteplassen tilhører nå Paris Hilton som for øyeblikket er en av verdens mest profilerte blondiner. Pamela Anderson har lenge vært sjefsblondinen, og hun holder fortsatt en andreplass.

Under finner du en liste over de mest populære blondinene på nettet. Den mest kjente av dem alle er kanskje Marilyn Monroe som ligger på 13. plass. Jessica Simpson på 5. plass er nok blant dem som har kommet med det blondeste sitatet i året som har gått etter at hun i realityserien «Din for alltid» spurte sin ektemann, Nick Lachey, om tunfisk er kylling eller fisk.

Bildene av de mest populære blondinene finner du oppe til høyre.

Topplisten
1.)
Paris Hilton
2.) Pamela Anderson
3.) Hilary Duff
4.) Anna Kournikova
5.) Jessica Simpson
6.) Anna Nicole Smith
7.) Courtney Love
8.) Barbie
9.) Madonna
10.) Kylie Minogue
11.) Drew Barrymore
12.) Jamie Pressly
13.) Marilyn Monroe
14.) Lindsay Lohan
15.) Reese Witherspoon
16.) Alicia Silverstone

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere