Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk Valens nye stil

- Brillene føles litt rare, sier komikeren.

(SIDE2): Det er ikke uvanlig å se Kristian Valen i jeans og t-skjorte på den røde løperen.

Til tross for dette er det liten tvil om at den Hollywoodbaserte komikeren er bevisst på hva han kler seg i, og det var derfor en tydelig spent Jan Thomas Mørch Husby som skulle gi moromannen en helt ny stil, i TV 2 Bliss-programmet «Happy Day».

Hvilken stil likte du best? Gi din stemme i avstemningen til venstre!

- Vrien og vrang
I kanalens nye livsstilsprogram blir både kjente og ikke fullt så kjente personer stylet av Jan Thomas. Flere kjendiser har allerede vært i ilden, men torsdag er det altså Valens makeover som sendes på TV.

- Jeg har aldri hatt en sånn gjest som er så enormt vrien og vrang og veldig bevisst. En stylists mareritt, for du slipper ingen inn til deg, sier Jan Thomas før han skal kle opp Valen.

Og mens Jan Thomas oppfordrer Valen til å ha et åpent sinn når han nå skal kels opp, gruer komikeren selv seg til å prøve masse klær han visste han aldri ville gå i.

- Jeg synes det var kult. Men om du tar på deg briller så er det sånn «Skal du frike ut eller ett eller annet nå da», men skoene er dritkule, var Valens første reaksjon når han fikk se seg selv i speilet etter Jan Thomas´ makeover.

I svarte saggebukser, skinnjakke og stramme briller var Valen positivt overrasket over transformeringen, men også Jan Thomas var nok lettet over at hans gjest likte det speilbildet han så.

- Håndgranat sprengt fremover
Foruten nye klær fikk også komikeren en litt annen sveis enn det vi er vant til å se han med.

- Det ser ut som den håndgranaten, jeg vil ha bak, som er sprengt fremover, er Valens kommentar til hårsveisen.

I torsdagens episode får vi også høre hvordan det hadde seg at Valen fikk stå på scenen under ettårsmarkeringen av Michael Jacksons død, og vi får også høre komikeren fortelle om en nær døden opplevelse.

«Happy Day» sendes mandag til torsdag kl. 21:30 til 22:00.

Reklame

De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget