*Nettavisen* Nyheter.

Sjekk veska!

Foto: (Getty Images)

Agyness Deyn er først ute med vårens skrik.

(SIDE2): Det er ikke bare klærne som skal være knallfarget denne sesongen. Kjendiser og stilikoner har allerede kastet seg på den nye trenden med knallfarget vesker.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Hylles av motejournalistene
Agyness Deyn ble hyllet av britiske moteblader da hun for noen dager siden dukket opp i denne knallfarget grønne vesken. «Agyness Deyn scorer store motepoeng her, folkens» skriver nettstedet look. Motejournalistene er spesielt imponert over hvordan Agyness topper den maritime og så riktige Paris-looken med den limegrønne vesken. «Det er så vår» fortsetter hyllesten til supermodellens antrekk.

Knallrød Natalia
Også supermodellen Natalia Vodianova elsker å skille seg ut i antrekket. Hun valgte en knallrød lakkveske da hun strålte på den røde løperen til Karl Lagerfelds cocktail party under moteuken i Paris tidligere denne måneden. Ikke nok med det; hun toppet det hele med rød blazer, rød kjole og røde lepper. Helt riktig, hvis du tør.

Fortsatt mye sort
Men ikke alle har blitt hektet på den nye trenden ennå. Kate Bosworth, Katie Holmes, Anna Wintour, Blake Lively, Georgia May Jagger og Kate Moss er bare noen av dem som fortsatt er trofaste til de små sorte veskene. Men kanskje kommer flere av de fargesterke veskene fram sammen med vårsolen...

Se kjendisene med sine vesker i bildespesialet her:

4155

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.