RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjekk Victorias nye look!

Sist oppdatert:
Stilikonet Victoria Beckham har klippet bort de lange lokkene - og setter dermed kortere sveis på mote.

(SIDE2): - Klippetekniske frisyrer kommer tilbake. Vi skal klippe kanter og linjer, både langt og kort. Vi vil se flere med korte frisyrer. Gjerne en såkalt «disconnection klipp», hvor noe hår er lengre enn det andre og stikker ut, fortalte Barbro Sørlien til Side2 tirsdag. Hun er stylist og kursansvarlig hos frisørkjeden Adam og Eva.

Kort på mote
Onsdag, bare en dag etter at Side2 gir leserne en stor hårguide med kortere klipper som en av trendene denne høsten, dukker Victoria Beckham i denne korte frisyren. Hun er dermed med på å sette standaren for høstens nye frisyrer.

David Beckhams kone er forbilde for moteinteresserte over hele verden. Dermed kan denne kortere sveisen bli blant høstens heteste.

David elsker frisyren
Daily Mirror skirver i dag at det er Victorias faste frisør, Ben Cooke, som fikk klippe henne. I følge kildene var den tidligere popstjernen veldig nøye med resultatet, da hun klipte seg søndag. Det første Victoria skal ha gjort var å sende et bilde av seg selv og det nyklipte håret på mms til David.

- David sa at han elsker hennes nye frisyre, forteller de samme kildene til det britiske magasinet.

Følg Side2 på mobilen

Les også:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere