*Nettavisen* Nyheter.

Sjekker flere hytter i leteaksjon i Trysil

Trysil (NTB): Fortsatt er det noen hytter igjen å sjekke i leteområdet i Trysil i Hedmark der en kvinne har vært savnet siden fredag. 77-åringen gikk ut for å plukke bær, men kom ikke tilbake.

09.09.12 21:34

Kvinnen ble sist sett i området mellom Støtriset og Pettersbrua i 14-tida fredag.

- Letingen kommer til å fortsette fram mot midnatt. Deretter vil vi avgjøre om den letingen skal gjenopptas mandag, sier redningsleder Eirik Walle ved Hovedredningssentralen Sør-Norge til NTB.

Hele helgen har store styrker lett etter kvinnen, både på bakken og i lufta. Militære mannskaper søkte hele natt til søndag, og i tillegg har mannskaper fra politiet, Røde Kors, Sivilforsvaret og Norske redningshunder deltatt i søket.

- I lufta har vi hatt både redningshelikopter, luftambulanse og politihelikopter. Nå er området gjennomsøkt fra lufta, og søket foregår på bakken søndag kveld, sier Walle. Han sier været er både vått og kaldt, og at det har vært frost i området, som består av skog, myr og fjell.

- Letingen er vanskelig ettersom kvinnen var kledd i klær med grå og blå farger og derfor er vanskelig å få øye på, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Hedmark politidistrikt. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.