RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjekker mailen før frokost

Foto: Shutterstock (Shutterstock)
Sist oppdatert:
Bare 16 prosent av oss klarer å vente med å sjekke mailen til de kommer på jobb.

(SIDE2:) Det er ikke lenger sånn at vi får dagens første nyheter i avisen ved frokostbordet og den første oppdateringen fra venner når vi kommer på jobb. Med smarttelefonene er vi mer mobile enn noen gang.

En ny verdensomspennende undersøkelse viser at vi er tilgjengelige døgnet rundt. Over 3700 personer fra 1100 bedrifter deltok i undersøkelsen, som presenteres i VG i dag.

Over halvparten av deltakerne forteller at de har mobilen tilgjengelig også om natten. 35 prosent av deltakerne sier at å sjekke mailen er det første de gjør om morgenen, mens 17 prosent venter til de har kledd på seg. 14 prosent drikker te eller kaffe først og 10 prosent spiser frokost først. Bare 16 prosent venter til de kommer på jobb.

Blant unge arbeidstakere sier 77 prosent at de har smarttelefonen på soverommet. 18 prosent har ikke mobilen med seg på soverommet.

39 prosent av deltakerne sjekker mobilen om natta innimellom. Åtte prosent sjekker mobilen hver natt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere