Gå til sidens hovedinnhold

Sjekker mann på overvåkingsbilder

Leter etter mann i 40-50-årene, ifølge dansk avis.

Dansk politi jobber med å få identifisert en mann fra overvåkingsbilder fra hotellet Radisson Blu på Amager i København etter drapet på den 42 år gamle norske flyvertinnen. Dette kan være drapsmannen, skriver Ekstra Bladet på nett.

Vil offentliggjøre bilder
Ifølge avisa er det snakk om en mann av østeuropeisk utseende i 40-50-årene. Bildene skal være sendt rundt til hoteller i den danske hovedstaden i et forsøk på å få mannen identifisert. Politiet opplyser til avisa at de senere vil offentliggjøre bildene.

Etterforskningsleder Ove Dahl sier til Nettavisen onsdag klokka 13 at politiet foreløpig ikke har noen nye opplysninger å gå ut med i saken.

- Vi har ingenting å melde før etter klokka 14, sier han.

Ifølge Ekstra Bladet sier Dahl at dette er mannen politiet mistenker for drapet.

Omfattende overvåkingsmateriale
Politiet skal sitte på et omfattende materiale av overvåkingsbilder fra hotellet. Bare i hotellets lobby er det 45 kameraer.

Klokka 10 onsdag ble obduksjonen av kvinnen innledet. Den foreløpige obduksjonsrapporten er ventet senere i dag.

Den dreptes mobiltelefon er borte
VG Nett skriver at flyvertinnen snakket med ektemannen rett før drapet. Flyvertinnens mobiltelefon er en av flere ting som er borte fra hotellrommet, ifølge avisa.

- Vi kan konstatere at hun har ført den siste telefonsamtalen kort tid før klokken åtte, og at det deretter ikke har vært noen aktivitet. Vi vet hvem det er ringt til, og hun har snakket med ektemannen flere ganger. Det er helt naturlig, og sporene på mobilen gir ingen mistanke til noen, sier Ove Dahl til VG Nett.

Familien får krisehjelp
Den drepte kvinnen er født i 1967 og bosatt i Lunner kommune i Oppland. Hun etterlater seg to barn i tenårene.

Familen tas nå hånd om av et kriseteam, får Nettavisen bekreftet.

Gran og Lunner lensmannskontor er foreløpig ikke koblet inn i saken.

- Vi har kun foretatt varsling til familien. Hvis vi skal gjøre noe mer, skjer det på anmodning fra Danmark, men den har ikke kommet, sier politioverbetjent ved Gran og Lunner lensmannskontor, Jostein Skancke, til Nettavisen.

HTML EMBED
Reklame

Husker du disse to idiotene?