RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjøfarten og Dagbladet holder seg ute av retten

Sist oppdatert:
Dagbladet og Norges Handels og Sjøfartstidende (NHST) er blitt enig å holde deres aksjekrangel ute av rettsalen, samtidig som de er blitt enige om en trykkeavtale for Sjøfartens aviser
Det melder dn.no.

Avishuset Dagbladet kjøpte seg i fjor opp i NHST, ved kjøp av Jens P. Heyerdahls aksjer. Styret i NHST ville ikke godkjenne transporten av aksjene, og Dagbladet får dermed ikke stemme for aksjene.

Dagbladet gikk derfor til søksmål mot NHST, og saken skulle ifølge dn.no komme opp nå i oktober. Partene er imidlertid blitt enige om å forlike saken på bakrommet.

- Dagbladet og NHST fant det klokest å finne en annen løsning på aksjestriden enn rettsapparatet. Det var ikke ønskelig for oss å være i rettssak med konsernets største enkeltleverandør, sier konsernsjef Gunnar Bjørkavåg i NHST til dn.no.

Partene har videre inngått en avtale hvor Dagblad-Trykk skal trykke Dagens Næringsliv, shippingavisen Trade Winds og oljeavisen Upstream de neste fem årene. Trykkeriavtalen som er inngått har en kontraktsverdi på 130 millioner kroner over fem år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere