RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjokk og glede etter funn av tre savnede kvinner

Sist oppdatert:
Cleveland/Oslo (NTB-Ann Fredriksen): Etter ti år er tre savnede kvinner funnet i live i Cleveland i USA. Men de var aldri langt unna der de forsvant. Nå lurer mange på hvorfor de ikke er blitt funnet før.

Natt til tirsdag samlet hundrevis av mennesker seg ved bolighuset i Seymour Avenue i bydelen Tremont i Cleveland, der de tre kvinnene ble funnet innesperret dagen før. Venner, slektninger og naboer gleder seg stort, men innrømmer at de aldri hadde trodd denne dagen skulle komme.

- Jeg er målløs, sier Kayla Rogers (23), som gikk på skolen sammen med en av kvinnene Gina DeJesus.

Selv om nære slektninger aldri har gitt opp håpet om å finne de unge kvinnene i live, er de fleste sjokkert over at de hele tiden har befunnet seg i et hus bare et par kilometer fra der de forsvant. Det har vært spekulert på om jentene var blitt ofre for menneskehandel og bortført til helt andre steder, men at de fortsatt var i nabolaget, hadde knapt noen trodd. At verken naboer eller andre har oppdaget kvinnene før, er foreløpig et mysterium.

Nå er tre spansktalende brødre på 50, 52 og 54 år pågrepet på bakgrunn av forklaringene som de tre kvinnene ga mandag kveld. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere