RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjokkbilder av tynn Victoria

Foto: Solarpix.com (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Disse bildene av en radmager Victoria Beckham går verden rundt. Samtidig spekuleres det i om stjernen venter et nytt barn.

(SIDE2): Bare skyggen er igjen av «Posh Spice».

Disse ferske bildene av en syltynn Victoria Beckham har gitt nytt liv til ryktene om at hun lider av en ekstrem spiseforstyrrelse.

Stjernen har de siste årene stadig gått opp og ned i vekt. Men disse bildene, tatt i Madrid tidligere denne uka, viser hvor sykelig tynn hun er blitt.

Gravid - igjen?
Samtidig går ryktene om at fru Beckham kan være gravid igjen. Grunnen er at hun nylig dukket opp på Ruber Clinic i Madrid. Det er samme sted der hun og David Beckham fikk sin tredje sønn, Cruz, i februar i fjor.

Det var også på denne klinikken prinsesse Letizia fødte en liten prinsesse i oktober.

Imidlertid er det svært lite ved bildene av Victoria som tyder på at hun er gravid. Snarere tvert i mot.

  • LES OGSÅ: - Ser ut som hun har hatt slag

Ekstreme dietter
Kinnene er blitt innhule, bicepsmuskelen i overarmen er nesten borte og hendene er så senete og tynne at ringer, klokker og smykker knapt nok henger på henne.

Et annet, typisk tegn på spiseforstyrrelse er at både hoftene og rumpa til Victoria er borte. Det fins ikke et gram fett på den radmagre kroppen.

Fru Beckham har lenge sverget til ekstreme dietter. Et eksempel er da hun nylig valgte å utelukkende spise jordbær (!) og drikke mineralvann for å holde vekta nede.

Advarer unge jenter
Leger advarte mot den farlige dietten, og uttrykte bekymring for at hun kunne risikere å få ekstrem diare, magesår og vekttap.

- Faren ved ekstremdietter som dette er at musklene forsvinner. Det kan rett og slett forårsake muskelsvinn, sier ernæringsfysiolog i Dinkost.no, Maria Thommessen.

Grunnen er at kroppen ikke får nok proteiner, og må bruke av egne lagre. Et annet viktig aspekt er vitamin-og mineralmangel som blant annet kan føre til håravfall, dårlig hud og på sikt også hjertestans.

- Når Victoria Beckham uttaler seg om ekstremdietter som dette må hun vite at hun påvirker mange unge jenter til å prøve det samme. Klarer man ikke å stoppe i tide kan slike dietter være dødelige, sier Maria til side2.

- Sykelig opptatt av rumpa
I biografien «Learning To Fly», innrømmet Victoria at hun tidligere har lidd av spiseforstyrrelser.

  • LES OGSÅ: Innrømmet vektproblemer i 2000

- Når jeg trente, brydde jeg meg så mye om hvordan jeg trente. I stedet var jeg sykelig opptatt av å se om rumpa var blitt mindre eller om dobbelthaken hadde minsket, skrev hun i boka.

Men i forbindelse med lanseringen av boka, hevdet hun at hun var kvitt spiseforstyrrelsene.

- Nå kan jeg slenge i meg ti boller med frokostblanding uten problemer, sa hun BBC.

Les mer om Becks:

Beckham enig om ekteskapstrøbbel
Victoria Beckhams motetips
- Victoria blir heks
- Jeg er en desperat husmor
Victoria satser på flere barn
Kannibal sulten på Victoria
- Victoria sulter seg

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere