Gå til sidens hovedinnhold

Sjokkerende henrettelse publisert på nett

Dokumenterte blodhevn på drapsmann.

Den drepte som gikk under navnet Nawroz, skal ha tatt livet av mannen til sin elskerinne på grunn av sjalusi. Forrige måned ble han dømt til døden ved henrettelse av offerets familie.

En lokal folkemengde var vitne til den brutale hendelsen da Nawroz ble skutt med kuler under henrettelsen.

Fortsetter å skyte
Videoen viser den dødsdømte kledd i hvitt, sittende og be før han reiser seg for å bli henrettet.

Offerets far som står for henrettelsen, får hjelp av en lokal mann som forklarer ham hvordan han skal bruke våpenet riktig.

Faren avfyrer to skudd, men fordi han er bekymret over at Nawroz ennå ikke er død, fortsetter offerets far å skyte da en fra folkemengden roper at drapsmannen fortsatt er i live. En annen ber ham om å stoppe, og folk strømmer videre til for å sjekke om han er død.

- Dømt av religiøse ledere
Jalaludin var vitne til hendelsen, og forklarer ifølge CNN at mannen ble dømt til døden av lokale, religiøse ledere i området.

- Mullaen spurte faren om å tilgi Nawroz, og som kompensasjon kunne han ta hans kone og families eiendom. Men faren avslo, så mullaen ga ordre om en henrettelse, fortalte Jalaludin CNN.

Hendelsen fant sted utenfor de områdene som er under NATOs og den afghanske presidenten Hamids Karzais kontroll. Mulla Mustafa som blir sett på som en leder, holder området fritt for Taliban. Folket er ifølge Daily Mail derfor fornøyd med at mullaen regjerer.

Det er fryktet at Afghanistan igjen skal falle i de lovløses hender etter flere lignende henrettelser de siste årene.

Se CNN-innslaget nedenfor.

HTML EMBED
Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken