Sjokkerer moteeliten

Foto: JOHANNES EISELE (Afp)

Skjeggete modeller med falske bryster vekker oppsikt.

11.07.10 12:22

(SIDE2:) Det er den tyske designeren Patrick Mohr som nok en gang skaper overskrifter med sitt spesielle og sprø moteshow.

Under moteuken i Berlin fredag presenterte han en annerledes catwalk - igjen. Modellene var skallet, skjeggete, hadde påklistret bryster, og noen var radmagre.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

- Lurt?
«Det sprøeste showet noensinne? Patrick Mohr har vist den galeste catwalken vi noensinne har sett» skriver The Huffington Post.

«Skremmende», mener et annet motemagasin.

Avisen DailyMail synes imidlertid at Mohrs stunt kan være smart. Han får i hvert fall oppmerksomhet.

Urbant for begge
Under det aktuelle showet fikk designeren de fremmøtte fashionistaene til å måpe, skriver den britiske avisen.

Modellene var sminket slik at de var skallet og skjeggete. Noen av kvinnene hadde fått påklistret plastikk på brystene – for angivelig å fronte temaet kunstig uttrykk. Men sett bortifra de oppsiktsvekkende modellene, fikk Mohr vist sin kolleksjon for 2011. Og ifølge ham er det fargene rødt, beige og hvitt som gjelder. Plaggene kommer også til å bli store og behagelige til neste år. Mohr designer nemlig «streetwear», og det er lite glamour over stilen hans.

Tanken er at klærne skal være brukervennlig, samtidig som kolleksjonene hans er kunstneriske. Han beskrives som dristig, eksentrisk og provoserende. Mohr går som regel for unisex-kolleksjoner.

Ikke første gang
Mohr etablerte sitt eget selskap i 2008. Han har tatt sin utdannelse ved Esmod Fashion School i München. Det er ikke første gang han vekker oppsikt. Under sitt show «The Road To Hell Is Paved With Good Intentions» brukte han hjemløse sammen med profesjonelle modeller for å vise sin kolleksjon. Han har også tatt i bruk grep som å fronte kolleksjonen sin med transvestitter og bodybuildere i «Are We Shaved?».

HTML EMBED

HER ER SISTE NYTT FRA PATRICK MOHR:

3490

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag