RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjokkslutt for Ungkaren

(TVNorge)
Sist oppdatert:
Mandag skal den amerikanske ungkaren Brad Womack velge sin hjertens kjær.

(SIDE2): (Ikke les videre hvis ikke du vil vite hva som skjer!)

Brad Womack (34) ble lansert som den mest sexy ungkaren noensinne i historien av den amerikanske versjonen av «Ungkaren». Sesong 11 har blitt vist her hjemme i vår og Brad har sverget at han er klar for å finne sin sjelevenn, fri og starte familien med den kvinnen han elsker.

Les også: Sexy Brad er ny ungkar

Mandag kveld vises siste episoden av «Ungkaren» på norske TV-skjermer og seerne kan vente seg et aldri så liten sjokkopplevelse.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

To igjen
34-åringen fra Texas kan gjerne ha vært den mest sexy av den amerikanske ungkarene - og han gikk da også ut med en bang som vil huskes i realityseriens historie.

De to siste kvinnene som gjenstår under den siste roseseremonien er DeAnna Pappas (25) og Jenni Croft (27). Brad har møtt kvinnenes familier og i den siste episoden er det tid for dem å møte hans familie.

Dramatisk
Men da den ellevte ungkaren gjør seg klar til å levere ut den siste rosen, tar han en avgjørelse i aller siste sekund som forandrer alt.

Brad velger verken DeAnna eller Jenni i det som må kalles for en sjokkslutt. Kanskje er det den første av ungkarene som faktisk har vært ærlig? Absolutt ingen av de mannlige ungkarene i den amerikanske versjonen har hittil endt opp med kvinnen i sitt liv.

DeAnna Pappas gikk for øvrig videre i «Ungkaren»-verdenen og ble ungkarskvinnen - den sesongen er nettopp ferdig i USA og hun forelsket seg og skal etter planen gifte seg neste år.

Finalen kan du se på TVNorge mandag kveld klokken 21.30.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere