Gå til sidens hovedinnhold

Sjokktynn Mischa

The O. C-stjernen er bare en skygge av seg selv.

(SIDE2): Innhulte kinn, dradde ansiktstrekk og fremhevede kinnbein - slik dukket Mischa Barton opp under moteuka i Paris nylig.

//SE BILDENE AV MISCHA NEDERST I ARTIKKELEN//

23-åringen, som er 175 centimeter høy har gått ned fra en sunn størrelse 40 til størrelse 34-36 på bare seks måneder, det skriver Daily Mail.

Bort fra skjermen, av med kiloene
Barton er mest kjent fra tv-serien The O.C, der hun fremstod som en søt og sunn amerikansk tenåringsjente. Etter serien gikk av skjermen har det vært lite roller å velge mellom for den unge skuespillerinnen, og hun var for en tid tilbake ufrivillig i media etter noen lite flatterende bilder av lårene hennes nådde offentligheten. Mischa ble kritisert for å ha mye cellulitter da hun var en sunn størrelse 40.

//Her kan du se de mye omtalte bildene//
(Side2 er ikke ansvarlig for innhold fra eksterne sider)

Nå har hun imidlertid mistet noen kilo siden sist, og fremstår som dramatisk slankere enn på lenge. De nyeste bildene visere en stadig mer uthult Mischa. Det ryktes at hun skal ha fulgt et slankeprogram for å miste tre klesstørrelser.

På tross av sin nye slankere figur skal Mischa nylig uttalt til magasinet Cosmpolitan at hun ikke tar sitt eget utseende så alvorlig.

- Jeg synes det er kulere når jenter ser ut som seg selv, så jeg stresser ikke så mye med hvordan jeg ser ut.

Siste nytt fra Side2, gå til forsiden akkurat nå!

1555

Reklame

KANONSALG: Halv pris på bestselgere hos Oakley