Sjokkuttalelser fra Hogan

Den tidligere wrestleren Hulk Hogan fremstår som hjerteløs etter at telefonen hans ble avlyttet. Se hva han sa.

(SIDE2): Hulk Hogans sønn, Nick Bollea, ble nylig dømt til fengsel i åtte måneder. Årsaken var en stygg bilulykke der hans beste venn, John Graziano, ble hardt skadet og havnet permanent i det som beskrives som en «grønnsaklignende tilstand».

Nick Bollea kom fra ulykken uten alvorlige skader.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Skremmende uttalelser
Uvettig kjøring og alkohol var årsakene til ulykken, og mange har reagert på at familien til Hulk Hogan ikke har tatt dette innover seg så mye som man kanskje kunne forvente.

I tillegg avslører et telefonopptak av en samtale mellom Hulk Hogan, eller Terry Bollea som han egentlig heter, og hans sønn en skremmende holdning, melder Splash News.

I samtalene som er tatt opp fra fengselstelefonen sier han at kanskje Graziano selv var skyld i ulykken.

- Jeg vet ikke hvilken type person John var eller hva han gjorde for å havne i denne situasjonen. Jeg vet at han var rimelig aggressiv og brukte å rope til folk og gjøre ting. Av en eller annen grunn la Gud en jævlig tung bør på den gutten. Jeg vet ikke hva han holdt på med.

- John var en negativ person, sier sønnen Nick i samtalen.

- Sønnen min lider
En rekke samtaler mellom Nick og familien skal ha lekket ut, og i USA regnes ikke disse som privat eiendom.

Faren til Graziano har reagert kraftig på at familien til Hogan ikke viser tegn til anger.

- Livet mitt nå består av å bruke ti timer på sykehuset hver dag for å se at sønnen min lider. Nick viser ingen anger for hva han har gjort mot min sønn.

På andre samtaler mellom Nick og familien som har lekket fra fengselet kan man høre han klage over hvordan fengselscellen hans er. Familien har også diskutert å lage et egen reality show med han i hovedrollen når han kommer ut av fengselet.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.