*Nettavisen* Nyheter.

Sjokkvri i Ungkaren

FRIDDE: Jason fridde til Melissa og fikk ja, men den aller siste episoden byr på en ny vri... Foto: Warner (TVNorge)

Har Jason valgt feil? Dette har du aldri sett før i realityseriens historie.

16.07.09 18:03

(SIDE2): I forrige episode falt ungkarens valg på sprudlende Melissa Rycroft (26) – han gikk ned på kne og fridde under den siste roseseremonien som fant sted på Sør-øya i New Zealand. En lykkelig Melissa takket ja med glede og havnet i bassenget sammen med Jason og han fire år gamle sønn Ty.

Les også: Ødelegger ungkarskvinnen for ungkaren?

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Ny vri
Siste episode i realityserien kalles «After the final rose» og vises torsdag kveld på TVNorge.

Episoden ble filmet uten publikum til stede da det ville blitt for dramatisk for Jason Mesnick, hans forlovede Melissa og Molly Malaney (25) å ha tilskuere i det som utvikler seg til å bli en helt uvanlig siste episode.

Sjokkert
En meget overrasket Molly sto igjen som svarteper da Jason skulle ta sitt endelige valg – hun var så sjokkert over at han ikke valgte henne og det ga hun tydelig uttrykk for.

– Jeg tror du gjør stor feil nå. Jeg forstår det bare ikke. Du kan ende opp med å bli såret igjen, sier en Molly.

Jason er skilt og ble dumpet av fjorårets ungkarskvinne, DeAnna Pappas, som også dukket overraskende opp på New Zealand før frieriet skulle finne sted i håp om å få ham tilbake. Så Molly forsto ikke hvorfor han velger feil jente nok en gang.

Jason bryter sammen etter når Molly setter seg i bilen og reiser. Nå er hun klar for å få svar på hvorfor han ikke valgte henne.

Sett det meste
Så langt i den amerikanske serien har det vært tretten ungkarer og fem ungkarskvinner – vi har sett det meste. En ungkar som ikke valgte noen, et bryllup og noen barn, men for det meste brudd på brudd på brudd for håpefulle romantikere som vil finne den store kjærligheten på TV.

Men det som skjer i den aller siste episoden i denne sesongen har aldri skjedd tidligere, og er den mest surrealistiske vrien hittil. Det har gått seks uker fra frieriepisoden til den siste tas opp, så en del ting har naturlig nok skjedd i livene til alle tre.

Hva skjer når Jason møter Molly igjen?

«The Bachelor – After the final rose» ser du på TVNorge torsdag klokken 21.30.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Warner

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag