*Nettavisen* Nyheter.

Sjonglerer babystell og TV-jobb

Henriette Lien veksler mellom mammarollen og storsatsing på TV.

04.09.08 16:28

(SIDE2): Programleder Henriette Lien er tilbake på TV-skjermen for andre gang etter at hun i februar ble mor til en liten jente.

Onsdag hadde TVNorges største satsing noensinne, «Grease», premiere. Henriette Lien (38) leder programmet sammen med bærumsrapperne Erik og Kriss. Og da programlederen besøkte «Lunsj med Annette» på Radio Norge torsdag for å snakke om TV-serien hadde hun en livlig krabat på fanget.

- Hun er en sosial jente som er veldig glad i mennesker, så det går fint å ta henne med rundt, sier Lien mens datteren pludrer i bakgrunnen. Det er bedre for henne å være med rundt enn å sitte å sture med meg dagen lang. Og når jeg skal på slike korte oppdrag som et intervju er det ingen vits å stresse med barnevakt.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Tar hensyn
Datteren har vært med mamma på jobb helt siden hun ble født. Først på «So you think you can dance Skandinavia» og nå «Grease». Fra før har hun sønnen Casper (7) med Christian Murstad. Men det var ikke slik at hun måtte tilbake i jobb etter fødselen for enhver pris.

- Jeg har en avtale med meg selv at så lenge det ikke går på helsa løs som for eksempel søvn og ro både for henne og storebroren prøver vi å kombinere dette. Jeg MÅ ikke jobbe men det er hyggelig så lenge hun er en så lettvint og omgjengelig baby er det ikke noe problem, forklarer den travle småbarnsmoren til Radio Norge.

Ærlig mor
Musikalen «Grease» leter i høst med lys og lykter etter de største scenetalentene i Norge, og gjennom 10 programmer får vi følge jakten på de to som skal spille Sandy og Danny. Personene er udødeliggjort i filmversjonen med John Travolta og Olivia Newton-John. Når rollene er besatt kulminerer det hele i en spektakulær sceneforestilling i Oslo Spektrum.

Og som programleder må Lien innrømme at hun har sett mange talentløse deltakere prøve seg på audition. Hun lover derfor å være helt ærlig med sine egne to barn hvis det viser seg at de ikke eier talent, men på død og liv vil inn i samme bransje som mamma.

- Det er mange måter å si ifra på, men jeg er nok en slem mor som kommer til å fortelle dem sannheten og forberede dem på realismen der ute, ler hun og lover at hun heller skal oppmuntre de til å prøve noe annet.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag