RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sju drept i angrep mot militærbaser i Pakistan

Sju væpnede opprørere er drept i to angrep mot militærbaser sørvest i Pakistan og kamphandlingene pågikk fortsatt i morgentimene fredag.

– Opprørere væpnet med automatvåpen, granater og utstyrt med selvmordsvester angrep to militære flybaser. Sju av angriperne er drept, men kampene fortsetter, opplyser en sikkerhetskilde.

Opprørerne skal ikke ha lykkes med å ta seg inn på militærbasene, som ligger bare 12 kilometer fra hverandre i utkanten av Quetta, provinshovedstaden i Baluchistan.

– Skuddvekslingen fortsetter nær begge de to flybasene. Sju terrorister er hittil drept, sier innenriksministeren i provinsen, Sarfaraz Bugti. Sju medlemmer av sikkerhetsstyrkene skal være såret i angrepet.

Ingen har tatt på seg ansvaret for angrepet, men Taliban truet nylig med hevn etter at den pakistanske regjeringshæren gjennomførte en offensiv i Nord-Waziristan.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere