*Nettavisen* Nyheter.

Sju innbrakt etter knivoppgjør i Stavanger

Stavanger 20151115: To unge menn er alvorlig skadet etter å ha blitt knivstukket ved Shell stasjonen i Løkkeveien i Stavanger søndags kveld. Foto: Carina Johansen (NTB scanpix)

Politiet har brakt inn sju personer til avhør etter knivstikkingen ved en Shell-stasjon i Stavanger sentrum søndag kveld. To personer ble skadd i det politiet tror var et gjengoppgjør.

16.11.15 03:45

Begge de to skadde ble brakt til Stavanger universitetssjukehus. Sykehuset opplyser at en mann født i 1990 er alvorlig skadd. Hans tilstand betegnes som stabil. Den andre skadde er en mann født i 1996. Han er bare lettere skadd, opplyser sykehuset.

Operasjonsleder Henning Andersen i Rogaland politidistrikt opplyser til NTB natt til mandag at sju personer ble pågrepet på stedet og må tilbringe natten i arresten.

– Det er ennå uklart hva som var motivet for knivstikkingen, men vi heller mot at det dreier seg om et gjengoppgjør, sier Andersen. Han sier at det må videre undersøkelser og avhør til før det blir utformet en siktelse.

Det var i 19-tiden søndag at politiet fikk melding om knivstikking ved en Shell-stasjon i Løkkeveien, som ligger i sentrum av Stavanger. Alle de involverte beskrives som yngre menn. Bensinstasjonen og et område rundt ble sperret av.

– Vi har håp om at det er gode bilder fra videoovervåking, sa operasjonsleder Tor Helge Stavik i Rogaland politidistrikt til NTB søndag kveld.

I 21-tiden søndag kveld måtte politiet i Stavanger rykke ut igjen til nok en knivstikking. Denne gang på Tjensvoll. En mann og en kvinne ble funnet knivskadd. I denne saken er en mann pågrepet og siktet. Hendelsen har ikke sammenheng med knivstikkingen ved Shell-stasjonen, opplyser politiet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.