Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjuåring angrepet av hund på vei hjem fra skolen

REDD: Hysen Valentin Mushkolaj (7) kom hjem fra skolen med opprevet t-skjorte etter at han skal ha blitt angrepet av en hund ved denne brua. Foto: privat/Google
REDD: Hysen Valentin Mushkolaj (7) kom hjem fra skolen med opprevet t-skjorte etter at han skal ha blitt angrepet av en hund ved denne brua. Foto: privat/Google
- Finner jeg ut hvem som lar hunden sin fly løs slik, så anmelder jeg det, sier faren.

Med opprevet t-skjorte og et fortvilet uttrykk i ansiktet kom sju år gamle Hysen Valentin Mushkolaj inn døra hjemme i Solbergelva.

- Jeg trodde først at han hadde blitt ertet av noen andre barn. Men han fortalte meg at en svart mellomstor hund hadde hoppet på ham på veien hjem, forteller guttens far, Besart Mushkolaj, til Nettavisen.

OPPREVET: Hunden skal ha revet opp t-skjorta til sjuåringen som var på vei hjem fra skolen. Foto: privat

- Kjemperedd
T-skjorta er helt opprevet og sjuåringen har fått et lite merke på halsen. Verst synes faren det er at sønnen er skikkelig skremt etter hendelsen.

- Han er kjemperedd og jeg tror ikke han selv skjønte hva som skjedde. Han er hundevant, men nå tror jeg ikke han kommer til å nærme seg en hund med det første.

Håper eieren melder seg
Da sønnen fortalte hva som hadde skjedd gikk Mushkolaj ut i gata for å se etter hunden.

- Jeg fant verken den eller eieren, men finner jeg ut hvem det er som lar hunden fly rundt i nabolaget, så kommer jeg til å anmelde saken. Jeg er skikkelig forbannet, sier han.

Han understreker at det viktigste for ham er at hundeiere som ikke tar ansvar for hundene sine, ikke får ha hund. Han håper nå at hundeeieren kanskje ser denne saken og melder seg.

REDD: Hysen Valentin Mushkolaj (7) kom hjem fra skolen med opprevet t-skjorte etter at han skal ha blitt angrepet av en hund ved denne brua. Foto: privat

Overfallet skjedde ved denne brua i Ulverudgata i Solbergelva. Bildet er interaktivt.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!