RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søk avsluttet etter snøskred i Ørsta

Sist oppdatert:
Ørsta (NTB): Redningsmannskapene har avsluttet søket etter at det gikk et snøskred i Ørsta Skisenter torsdag. To unge menn ble tatt av skredet, den ene pådro seg skader i beinet, mens den andre slapp uskadd fra hendelsen.

- Det var to unge brødre i begynnelsen av 20-årene som ble tatt av skredet. Den ene er uskadd, mens den andre pådro seg beinskader, opplyser redningsleder Erik Willassen ved Hovedredningssentralen Sør-Norge til NTB.

De to brødrene er ifølge politiet 22 og 23 år gamle.

Politiet ble varslet om skredet klokka 20.22. Ifølge de to brødrene ble ikke flere tatt av skredet, men for sikkerhets skyld fortsatte letingen. Den ble avsluttet i 23-tida, uten at det ble funnet flere personer i snømassene, opplyser Willassen.

Politiet sørget raskt for å få snakket med den skadde mannen og dannet seg et bilde av hendelsen. Han opplyste at broren hadde kjørt i samme område, og at dette er personen som ble funnet uskadd.

Ifølge Møre-Nytt gikk skredet i skianleggets hovedtrasé. Lavinehunder, søkemannskaper og helikopter ble sendt til skredområdet. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere