RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søk etter ung gutt som falt i elv i Stryn

Stryn (NTB): Store letemannskaper søker torsdag kveld etter en ung gutt som har falt i Videelva i Stryn kommune i Nordfjord.

Den unge gutten er turist i området sammen med sin mor og bror. Politiet fikk melding om ulykken klokken 16.20. Det ble først meldt om at hendelsen hadde funnet sted på Grotli, men 15 minutter senere fikk de beskjed om at det hadde skjedd på Videseter.

– Søket foregår cirka en halv kilometer øst for Videseter Hotell, og gamle Strynefjellsveien er stengt for trafikk mens søket etter gutten pågår, sier operasjonsleder ved Sogn og Fjordane politidistrikt, Einar Vereide til NTB.

Det søkes med et tjuetall mannskaper fra politi og brannvesen i Stryn, samt ambulansepersonell, redningsdykkere, redningshelikoptere.

Vereide sier at terrenget er ulendt, og at søkeforholdene er vanskelige, også på grunn av stri strøm i elva.

– Vi søker med håp om å finne gutten i live, sier operasjonslederen to og en halv time etter at de fikk melding om hendelsen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere