RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søk i Paris' telefonliste

Sist oppdatert:
Hva gjør Anders og Ingrid i telefonboken til Paris Hilton? Og hvorfor er Big Brother-Thor utelatt? Her er hele listen.

(SIDE2): Det er krise for Paris Hilton: Hele telefonboken hennes ligger ute på nettet. Og den inneholder hemmelige numre til diverse superstjerner.

FBI koblet inn
FBI er nå koblet inn i saken som startet med at mobilen til hotellarvingen ble hacket. Men mandag kveld norsk tid lå telefonlisten fortsatt ute på internett.

Side2 har sett hele listen. Kontaktinfo på Eminem, Lindsay Lohan, Christina Aquilera, Anna Kournikova, Ashlee Simpson flyter nå fritt på nettet.

Drudge Report har sjekket at de hemmelige numrene til flere av de superstjernene faktisk er ekte.

- Jeg ga henne nummeret mitt etter at vi traff hverandre i Miami, men jeg aner ikke hvorfor hun lagret det på mobilen, sier en av dem til nettstedet.

Det er for øvrig par merkverdigheter i listen som er offentliggjort. Blant annet skal Paris har ført opp sitt eget navn og epost-adresse.

Norske navn
På listen finnes også et par norsk-klingende navn. Både «Anders» og «Ingrid» er oppført, begge med numre i USA.

Side2 prøvde mandag kveld å ringe de to, uten å få svar. Men utenlandsopplysningen forteller at Ingrids nummer - som er registrert i Florida - er i bruk.

Anders kan være den amerikanske skuespilleren David Anders.

Derimot finnes ikke Thor Hermansen fra Big Brother blant de over 500 kontaktene. I 2004 hevdet Hermansen at Paris skal ha ringt og invitert ham i Los Angeles etter en flørt på et utested i Stockholm.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere