*Nettavisen* Nyheter.

Skadd 78-åring fra Egersund ennå ikke avhørt

En mann er bekreftet død og en annen er alvorlig skadet etter det politiet betegner som 'en alvorlig hendelse» i Egersund nyttårsnatten. Foto: Frøydis Bredeli, Dalane Tidende (NTB scanpix)

Egersund (NTB): 78-åringen som ble skadd i en slåsskamp i Egersund nyttårsnatten, var onsdag ennå ikke i stand til å forklare seg. Politiet vet fortsatt ikke hvorfor en 23-åring døde i mannens leilighet.

02.01.13 17:16

Politiet etterforsker saken som en undersøkelsessak, ettersom det ikke finnes bevis for at noe kriminelt ligger bak dødsfallet.

- Det er foreløpig ingenting som tyder på at dette ender med noen drapssiktelse, sier politiadvokat Anne Mette Dale i Rogaland politidistrikt til Dagbladet.

Den 23 år gamle studenten ble funnet død bak et knust vindu i 78-åringens leilighet etter at politiet ble varslet om vindusknusing klokken 5.05 tirsdag morgen.

Så vidt politiet vet, kjente ikke de to hverandre fra før, og de skal heller ikke ha hatt kontakt med hverandre før basketaket. Selve hendelsesforløpet og foranledningen til basketaket er ukjent for politiet. Begge var imidlertid utendørs i løpet av natten, og politiet ber om tips fra folk som kan ha sett de to involverte i løpet av natten. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag